Weldaad - genieten van geuren

Yun = Yunique

Ultrasonische aroma-verstuiver (vernevelaar). Gratis verzending.

With shipment Fietskoeriers for € 7,87
Prijs
€ 225,00
€ 189,00
Levertijd normaal tot 1 week
FabrikantPranarom
Beschrijving

Dit prachtige apparaat werkt met micro-verneveling - net als de Sha, de Lotus, de Bamboo, de Cléo en de Sphera. Ze bevochtigt, ioniseert, zuivert en begeurt de lucht.

De Yun is heel gemakkelijk in gebruik. Eenvoudigweg (kraan)water in de kom gieten waarop de glazen bol rust. Een paar druppels etherische olie (of geurmengsel): circa 2 tot 10 drupppels, afhankelijk van behoefte, de grootte van de ruimte en de geursterkte. De ultrasonische golven brengt de vloeistof zo sterk in beweging, dat deze wordt verspreid in een nevel van miljoenen zeer fijne aromatische deeltjes. Deze worden door de ademhalingswegen geabsorbeerd en zorgen voor een heilzame werking op de gezondheid, de ontspanning en het algemeen welbehagen. De werking is afhankelijk van de door uw gekozen etherische olie of geurmengsel. Ook de vochthuishouding van de huid wordt er positief door beïnvloed.

De Yun, ook bekend als Yunique (exact hetzelfde apparaat, verschillende leveranciers) is geschikt voor zowel woon-, slaap als werkplekken. Ze draagt bij aan een fijne atmosfeer in onder meer ontvangstruimtes, kantoor- en vergaderzalen, kleedkamers, hotels, ziekenhuizen, schoonheidsinstituten en SPA's.

Met de bijgeleverde afstandsbediening bedient u de kleuren, de geïntegreerde muziek (aan/uit/volume) en stelt u de werkingsduur in (tot 3 uur ononderbroken). Onder het glas licht het palet van kleuren op (LED verlichting). Naast de geintegreerde muziek (14 minuten, natuurgeluiden en klassieke, rustgevende muziek) kan de Yun ook aangesloten worden op een muziekbron zoals MP-3, MP-4, iPod enz.

Garantie: 1 jaar, bij gebruik volgens de aanwijzingen, in originele doos met aankoopsbewijs. Na circa anderhalf tot twee jaar kan de nevelstroom verminderen. Na plaatsing van een nieuw membraan (zie accessoires) werkt ze weer als vanouds. Vervanging van het filter wordt dan ook aangeraden.

 

Design & Hosting by HW

Top Desktop version