Weldaad - genieten van geuren

Complete set USB verdamper met fris-fruitige geur

Een complete set om uw werkplek te veraangenamen: met USB diffuser, 50ml diffuser-cleaner, 3 extra refill-cartridges en een flesje concentratie bevorderend geurmengsel.

With shipment Fietskoeriers for € 7,87
Prijs
€ 43,50
€ 39,90
Fabrikantdivers
Beschrijving

Met deze complete set kunt u heel eenvoudig uw werkplek veraangenamen. Ze bevat de USBverdamper en een frisfruitige geur, die de concentratie bevordert: Focus en Leren. Daarnaast bevat ze een fles (50ml) diffuser-cleaner en drie extra geurhouders (refill-cartridges) zodat u gemakkelijker kunt wisselen van geur.

Ook kunt u kiezen voor grove Den of zilverspar: Als u een specifieke wens heeft, kunt u die aangeven in een bericht tijdens bestelstap 4. 

Ideaal voor in kantoor, voor in de auto of op andere plekken waar u een USB-poort heeft en de atmosfeer wilt verbeteren.
- Gemakkelijk mee te nemen
- Gemakkelijk in gebruik
- Prettig stil.
Let op: Deze USB-diffuser is geen USB-flash drive.

Gebruiksaanwijzingen:

Deze verdamper draagt bij aan het creëren van de atmosfeer naar uw wens. U gebruikt een paar druppels etherische olie in de geur-houder en plaatst deze op de USB diffuser. Hierbij wordt aangeraden alleen met pure etherische olieën te werken (of een mengsel daarvan), bij voorkeur van biologische teelt.

Een paar tips: De concentratie en vitaliteit wordt bijvoorbeeld versterkt met rozemarijn, laurier, grapefruit, citroen of bergamotmunt (en de geurmengsels van Primavera met groen etiket); onder meer ceder, den, lavendel, wierook en geranium dragen bij aan een rustige, ontspannen doch krachtige balans. Wilt u de sfeer opvrolijken, dan zijn de citrus-oliën zeer geschikt (zoals bergamot en mandarijn), palmarosa, anijszaad, moerasspirea, spar of litsea - en de 'gele' geurmengsels van Primavera.

De geurverspreider werkt beter als ze horizontaal wordt geplaatst, met de geurhouder rechtop geplaatst. Soms blijkt dit niet mogelijk, vanwege de richting van de USB-poorten (afhankelijk van welk modellen computer). U kunt haar dan wel gebruiken (het zou geen invloed op de functie en werking hebben). Wanneer het apparaat echter in direct contact met het oppervlak is (zéker kunststoffen of gelakte oppervlakken), vermijd dan het gebruik. De etherische olie kan dit namelijk aantasten.

Onderhoudsinstructies:
Maak de USB diffuser schoon na gebruik. De diffuser kan verstopt raken door deeltjes in de etherische oliën. Reinig deze op de volgende manier:
1 . Ontkoppel de USB diffuser en verwijder de geur-houder.
2 . Gebruik de minipomp om 2 tot 3 druppels vernevelaar-reiniger (diffuser-cleaner) in de geurhouder te druppelen.
3 . Koppel opnieuw de USB diffuser met de poort en zet het toestel een minuut aan. Nadien verwijdert u haar en na plaatsing van het geur-houdertje (refill-cartridge) kan ze weer worden gebruikt.

Design & Hosting by HW

Top Desktop version