Weldaad - genieten van geuren

Cléo (grijs), in de aanbieding, mét geur!

Wordt wakker met uw favoriete kleuren, geluiden en geuren!
Met deze ultrasonische aroma-verstuiver (vernevelaar) kiest u uw eigen geur, kleur en geluid. Kleur: grijs. Gratis verzending.
Speciale aanbieding: Cleo voor 125 euro mét een heerlijke geur om de zomerontspanning vast te houden!
cleo

With shipment Fietskoeriers for € 7,87
Prijs
€ 140,40
€ 125,00
FabrikantPranarom
Beschrijving Speciale aanbieding: Cleo voor 125 euro én een heerlijke geur om de zomerontspanning vast te houden! 30ml geurmengsel Zen, Provence of Eucaly'plus. Zolang de voorraad strekt!

Cléo is een elegante en multifunctionele aromaverstuiver. Word zachtjes wakker dankzij de weldadige aromas van etherische oliën.

Gebruik radio, alarm of natuurgeluiden om te ontwaken zoals u dat het liefste doet.

  • Bevochtig, begeur en zuiver de lucht van uw slaapkamer.
  • Breng een vleugje zen-design aan uw interieur.

Stel, voor het slapen gaan, de wekkerfunctie in en 5 minuten voor het alarm begint het toestel je geselecteerde etherische olie te verdampen; je kan ook simultaan licht laten schijnen.
Als alarm heb je keuze uit een gewoon wekker-geluid, je favoriete radiostation of natuurgeluiden.

Meer over de Cléo:

  • Verkrijgbaar in grijs en beige.
  • Chromatherapie : het apparaat wordt verlicht met een zachte en programmeerbare LED-sfeerverlichting: meerdere kleuren
  • Geen open vlam - aangesloten op lichtnet.
  • Stille werking.
  • FM-radio & natuurgeluiden
  • Klok- en wekkerfunctie
  • Aan/ uit LED sfeerverlichting
  • Modern design

Zoals alle vernevelaars van Pranarom, is ook deze van hoogwaardige kwaliteit en technologie. Ze is gemakkelijk in onderhoud en gebruik. Eenvoudigweg (kraan)water in de kom gieten. Een paar druppels etherische olie (of geurmengsel): circa 2 tot 10 drupppels, afhankelijk van behoefte, de grootte van de ruimte en de geursterkte. Koude, veilige en effectieve verstuiving: Cleo produceert d.m.v. ultrasoon technologie een fijne mist van etherische olie en water die heel snel door de ruimte verspreid wordt. De deeltjes zijn zeer klein waardoor de etherische olie diep in de longen kan dringen en snel opgenomen wordt. Tegelijkertijd wordt ook de lucht bevochtigd en hechten de mistdruppels zich aan zwevende deeltjes in de lucht waardoor deze neerslaan (luchtzuiverde werking). Creëer uw ideale leefomgeving met natuurlijke (!) etherische oliën. De werking is afhankelijk van de door uw gekozen etherische olie of geurmengsel. Ook de vochthuishouding van de huid wordt er positief door beïnvloed.

Gebruiksaanwijzing
Het gebruik en de mogelijkheden van dit toestel wordt met de bijgeleverde handleiding duidelijk uitgelegd.
Vul het waterreservoir zoals aangegeven met leidingwater of bronwater (geen gedistilleerd water); voeg er naar keuze etherische olie aan toe (slechts enkele druppels); schakel het toestel aan en je bent klaar!
Het toestel schakelt zich zelf uit als het waterniveau te laag wordt (tot 4 uur autonomie).

Cleo vergt nauwelijks onderhoud (lees de bijgeleverde handleiding).

Bevat
1 electrische verdamper (220V) - hoogte 10 cm / diameter 20 cm
1 uitgebreide handleiding (in NL-FR-EN)

Garantie: 1 jaar, bij gebruik volgens de aanwijzingen, in originele doos met aankoopsbewijs.

Enkele tips:

Gezond wakker worden: Zuiver de lucht in uw kamer en adem makkelijker! Voeg 3 druppels citroen- en 3 druppels etherische olie van saro toe in het water van uw verstuiver vóór het slapengaan.

Relaxed wakker worden: Geniet van ontspannende geuren! Voeg 3 druppels lavendel olie en 3 druppels mandarijn toe in het water van uw verstuiver vóór het slapengaan.

Begin de dag vol energie: Voeg 3 druppels zwarte den - en 3 druppels Ho-blad olie toe in het water van uw verstuiver vóór het slapengaan.

Design & Hosting by HW

Top Desktop version