Weldaad - genieten van geuren

stijlvolle geurende geurdrager

Deze mooie, stijlvolle geurdrager met 10 druppels van je gekozen olie. Voor een snelle geurboost! Je kunt er ook een flesje bijkopen (en pipet kiezen) zoals op het voorbeeld op de tweede foto.

Tip: neem deze mee, voor op vakantie in het vliegtuig, de auto of de boot om reisziekte te helpen verminderen.

Verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

With shipment Fietskoeriers for € 7,87
Prijs
€ 12,50
€ 9,50
FabrikantPrimavera
Beschrijving

Laat je verrassen of kies je favoriete kleur en geur!


De kleuren:

rozerood, wijnrood, paars, lila, zilvergrijs, licht grijs, mintgroen, helderblauw of zwart.

 

De geuren:

Tutto Bene (met grapefruit*, citroen*, jasmijn absolue e.a. Een frisfruitige, opmonterende geur.)

Zijde en Rozen (met geranium*, roos*, vanille* sandelhout e.a. Een warm-roosachtige geur. Ze werkt harmoniserend en sensueel.)

Verwennen (met rozenhout, sinaasappel, ylang ylang e.a. Een bloemig-verleidelijke geur, ze is sensueel en geeft evenwicht.)

of

Grapefruit Salie (met grapefruit, salie, citroen e.a. Een fruitige, kruidige geur met verfrissende, verhelderende werking.)

Fresh Mind (met lemongrass, munt, ceder e.a. Een verhelderende, verfrissende geur. Ook erg geschikt als reisgeur, helpt reisziekte te verminderen.)

 

In de drager zit een glazen buisje. Daarin een viltje met circa 0,5ml van je gekozen geur. Zo heb je de geur bij de hand - steeds wanneer je er maar aan wilt ruiken.


Je kunt ook kiezen voor je eigen geur, dus geen toegevoegde geur. Als je dit aangeeft, ontvang je in plaats van de geur er een handig pipetje bij, waarmee je jouw geur aanbrengt op het viltje. Zo kun je bijvoorbeeld de combinatie maken zoals die op de tweede foto.

Kan met brievenbuspost worden verzonden.

 

Design & Hosting by HW

Top Desktop version