Weldaad - genieten van geuren

je persoonlijk parfum, inclusief creatietraject en product

De parfummaakster van Weldaad gaat samen met jou een dag aan de slag om de geur samen te stellen. Een parfum zoals niemand anders heeft. Met pure geuren die volledig bij jou passen.

With shipment Fietskoeriers for € 7,87
Prijs
€ 425,00
Levertijd (mogelijk) 30
FabrikantWeldaad
Beschrijving

Een puur persoonlijk cadeau

Wil je jezelf een keer echt iets bijzonders geven? Wat vind je dan van dit: je eigen parfum, die helemaal bij jou past en niemand anders draagt. Veel persoonlijker kan het niet worden.
Bij Weldaad kan dit! Door Weldaad's parfummaakster kun je je eigen parfumolie laten samenstellen. Een parfum, die bovendien alleen maar wordt gemaakt van natuurlijke, pure, kostbare ingrediënten. Mild voor de huid, een streling voor de ziel - en een genot voor wie om je heen is. Een natuurlijk parfum ondersteunt je uitstraling zonder overheersend te zijn.

Dit geschenk voor jezelf of een geliefde is bijzonder geschikt voor een mijlpaal, zoals een nieuwe stap in het leven, een huwelijk. Of voor een verjaardag, een kleine op komst, een nieuwe baan, iets ander feestelijks - of gewoon omdat het er nú het moment voor is.

 

Eerste sessie
We maken kennis en jij vertelt wat je graag wilt. Waar en wanneer je het parfum wilt dragen en wat je ervan verwacht. Je maakt kennis met de diverse etherische olien die bij je wens passen. In een paar geurrondes ruik je pure geuren uit de geurfamilies: Bloemig, Chypre, Citrus, Kruidig, Houtachtig of Oriëntaals. Welke brengen je in de stemming die jij wilt, welke doen je krachtig voelen, of vrolijk, zwoel, gelukkig, zacht, open?

Met de geuren die jij het allerheerlijkst vindt, gaat de parfummaakster van Weldaad aan de slag om jouw unieke geur samen te stellen.

 

Tweede sessie
Het gecreerde parfum kun je nu ervaren. In alle rust kun je ruiken, voelen, beleven wat jouw parfum met jou doet.
De parfummaakster kijkt en ruikt mee. Is het in één keer precies wat je wilt? Of zullen we het nog iets wijzigen? 

Een geur ruikt op de huid ruikt anders dan in de flacon. De temperatuur van je huid en de pH-waarde bepalen hoe een geur het op je huid doet. Ook zijn er interacties tussen het parfum en je eigen lichaamsgeur. Daarom is deze test erg belangrijk.

We nemen de tijd en ronden samen jouw parfum af. Je kiest jouw flacon.

 

De parfummaakster creeert jouw parfum en vult jouw flacon. Zodra het gereed is, krijg je het toegezonden of kun je het ophalen.

Tijd om volop te genieten van jouw unieke, persoonlijke en natuurlijke parfum.


Tips en mogelijkheden:

Spreek je het traject af op één dag? Extra bijzonder: dan wordt je door de fietstaxi naar het centrum gefietst. Een prachtige manier om het mooie Zwolle in alle rust te bekijken. Je krijgt een lunch aangeboden bij één van de fijne hotspots en wordt op het afgesproken moment weer teruggebracht naar Weldaad, voor de tweede sessie.

Je kunt dit creatietraject ook met twee personen doen! De prijs voor de tweede persoon is dan 250 euro.

Mocht je willen, dan kun je in dit creatietraject ook meerdere producten kiezen, zoals jouw persoonlijke complete parfumlijn: met bodylotion of body oil en een bad- of doucheproduct. Ook is het tegen een gereduceerde meerprijs mogelijk om te kiezen voor meer of een extra parfum.

 

Design & Hosting by HW

Top Desktop version